Service

EHRNO tilbyder en række services indenfor kvalitet, miljø, hygiejne og udvikling.

Dette både for at sikre at vi altid lever op til lovkrav og dokumentation, og vi tilbyder også vore kunder assistance på disse områder.

Kvalitet

Til at sikre kvalitet og dokumentation, har vi opbygget vort eget laboratorium, hvor vi kan udføre en lang række analyser, test og udviklings opgaver.

Der udføres kvalitetskontroller, både som indgangskontrol, men også løbende produktions- og udgangskontrol. Vi har ren lang række standard procedurer, men udfører også specifikke kundekrav og dokumentation.

Til dokumentation af blandt andet totalmigration, samarbejder vi endvidere med en række førende laboratorier i både indland og udland.

Miljø

EHRNO sætter miljøet højt i sin målsætning. Derfor er vi også miljøcertifiseret efter ISO14001, der sikrer en til stadighed høj standard på miljøområdet. Ikke blot betyder det et struktureret arbejde med miljø forhold, men målsætninger og handlingsplaner er garanti for at vi ikke blot er sikre på at overholde lovgivningen, men også på mange punkter også går videre i det systematiserede miljø arbejde.

Hygiejne

For at være en foretrukket leverandør til fødevare industrien, er det væsentligt at have et dokumenteret højt hygiejne niveau. Derfor er EHRNO hygiejne certificeret efter BRC standarden.

Dette sikrer et højt niveau af hygiejne, både omkring håndtering af produkter og processer. Og desuden er der også indarbejdet en lang række dokumentation overfor lovgivning, fødevare-direktiver, herunder kontakt materialer og også råvarer og underleverandører.

Der er desuden styret kontrol med personale, bygninger og andre faciliteter.

Udvikling / R&D

EHRNO ønsker at være på forkant med tiden emballager. Derfor har vi også et struktureret arbejde omkring hele tiden at optimere og forbedre vore produkter.

EHRNO har implementeret en udviklingsstrategi, der sikrer at der ved udviklingsopgaver og projekter altid vurderes i relation til en række parametre. Dette er ikke kun i relation til det enkelte produkt, men også i forhold til miljø, hygiejne, marked, CSR og andre vigtige områder for et produkt. EHRNO arbejder med egne udviklinger, men i høj grad også tæt med både kunder, leverandører videns institutioner og øvrige kompetence organer.